top of page

Welke cadeautjes koop je voor een baby?

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat je op zoek bent naar leuke cadeaus voor je familie en vrienden. Maar wat geef je aan een baby die nog niet zoveel veel nodig heeft? En hoe kun je dat doen zonder veel geld uit te geven? In deze blogpost geef ik je een aantal tips voor originele en vooral ook betaalbare cadeaus voor baby's.


Speelgoed

Baby's houden uiteraard van speelgoed dat hun zintuigen prikkelt, zoals rammelaars, knuffels, boekjes en blokken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze rammelaar bal of deze superleuke sensory blokken. Een ander leuk idee waar mijn kids dol op waren is een badboekje, dat je al voor een paar euro kunt vinden!


Gepersonaliseerd

Een persoonlijk cadeau is altijd een schot in de roos, omdat het laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te maken of te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een verzorgingssetje, of een babymutsje met naam bestellen. Een andere optie, als het budget toch iets hoger mag liggen, vind ik het een absolute aanrader om een mooie gepersonaliseerde spaarpot te kopen waar ze binnen enkele jaren mee kunnen sparen voor hun eerste fiets en heel hun leven geniet van hebben als decoratie in hun kamer.



Verzorging

Baby's hebben veel verzorgingsproducten nodig, zoals luiers, doekjes, speentjes, lotions en shampoo. Dit zijn misschien niet de meest spannende cadeaus, maar wel heel praktisch en nuttig! De ouders zullen je bedanken. Je kunt ook iets creatiever te werk gaan en bijvoorbeeld een mandje vullen met verschillende producten die je zelf gebruikt of aanraadt. Of je kunt kiezen voor leuke producten zoals dit leuk speendoekje of deze super bekende en handige drinkbeker.


Kortom je kan zeker enkele cleuke én praktische cadeautjes scoren voor baby's, ook met een klein budget. Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat je een fijne feestdagen hebt!









0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page